Het Team

Cees van der Ree

Founding Partner | Creative Director

Tel:  +31 6 20 17 52 49

Ben jij die ondernemer met focus op groei. En op zoek naar een creatieve persoonlijkheid die aansluiting vindt bij jouw doelgroep. 

Diegene die je huisstijl, campagne of project kan creëren, beheren en controleren en daarbij continu overzicht heeft? Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen, “Bel mij!” Het éérste gesprek kost je niet meer dan een kop koffie.

Karen Maassen

Founding Partner | Tekstschrijver

Tel:  +31 6 23 95 43 73

Weet jij met welke vraag een klant op jouw website komt? En wat is jouw antwoord daarop? Ik ben Karen Maassen, De Communicatievrouw, tekstschrijven in essentie. Ik weet hoe je een goede tekst schrijft, die jouw doelgroep in beweging brengt

Paul van der Veer

Founding Partner | Media analist

Als je campagnes of acties voert voor jouw product of dienst, dan wil je ook weten wat dat oplevert aan omzet en afzet. 

Colouring Media helpt met grip op communicatie. Bel/mail Paul. Dat is je eerste stap naar een beter rendement.

Jeroen Stalenhoef

Founding Partner | Google Specialist

Blijft de online groei uit? Is het lastig de juiste kanalen te vinden? Ik help je online groeien. Je hebt geen omkijken meer naar online marketing. Alleen de afstemming over de resultaten. Zie het als jouw marketing afdeling op afstand.

Marije Dijkema

associate | FotograFe

Ik ben portretfotograaf. Mijn specialisatie ligt in ‘Fine Art Fantasy’ fotografie; alles wat je kunt bedenken is mogelijk! ik laat mijn foto’s tot leven komen in de nabewerking. Ik werk veel voor o.a. illusionisten, artiesten en ontwerpers, maar ook voor een mooie portretfoto kun je bij mij terecht! 

Hans Petersen

associate | Fotograaf

Wanneer je op zoek bent naar een visual waarnaar iedereen langer blijft kijken dan 4sec ! Met 35 jr ervaring in mode, reclame en bladen wereld kent hij het klappen van de zweep. Laat je inspireren en je klus overgieten met de experience, just call!

Sjoerd Stadt

associate | Video-expert

Je ziet het overal: video. Een medium dat niet weg te denken is uit de maatschappij, omdat hét werkt. Ik ben Sjoerd Stadt, mede-eigenaar van Foxity Films en wij werken op een energieke, meedenkende en efficiënte manier aan jouw videocontent.

Stephan Vos

associate | Video-expert

Video blijft langer in je hoofd hangen, mensen kijken ook liever video dan dat ze een tekst lezen. Ik ben Stephan Vos, mede-eigenaar van Foxity Films. Wil jij een campagne of verhaal vertellen met video? Wij faciliteren met de juiste middelen en professionals.

Nelleke Vogel

associate | Tekstschrijver

Je wilt de kern van je zaak terugzien in teksten, of zelfs in je branding? Met een scherpe focus op je doelgroep? Voor de juiste woorden die jouw boodschap overbrengen, redactioneel en commercieel, en voor hulp bij je communicatie/marketing ben je bij mij aan het juiste adres.

Cas de Vree

associate | Online Marketing Strategie

Hoeveel rendement haal jij uit je website? Heb je een online marketing strategie? Cas stelt samen met ondernemers een online marketing plan op.

Geredeneerd vanuit de doelgroep. Hij is specialist op het gebied van Google Ads, Conversie Optimalisatie en Zoekmachine optimalisatie.

Jessy de Boer

associate | WordPress specialist

De WordPress Dokter is er voor ZZP’ers, kleine ondernemers, het MKB, maar ook voor bijvoorbeeld non-profit organisaties. Eigenlijk voor iedereen die online zichtbaar wil zijn en zijn of haar doelgroep op professionele wijze wil aanspreken. Belangrijk uitgangspunt is om de website een afspiegeling te laten zijn van de ware identiteit van de organisatie. Daarnaast moet de website goed vindbaar, duidelijk, overzichtelijk, doeltreffend en gezond zijn.

Hé jij daar!

Ben jij onze nieuwe associate?

Wij zoeken nog:
– Social media expert
– Marketeer
– Tekstschrijver
– Vormgever
– Designer
– Animator
– Webshop-specialisten
– Product fotograaf
– SEA/SEO-specialist, enz. enz.

  • +31 (0)299 - 775951
  • info@marcommasters.nl
  • Industrieweg 4 - 6, Hal 10A
    1521 NA Wormerveer

Blijf op de hoogte

Schrijf je in!

Voor 2 vrijblijvende bijeenkomsten.